Over DEGOEDE Visuele Communicatie

Bij DEGOEDE Visuele Communicatie zorgen ze ervoor dat ondernemers zichtbaar worden op een professionele manier. Dit kan zijn door Gevelreclame, lichtreclames, print, reclamezuilen, bewegwijzering of auto bestickering. Door de jaren ervaring en vakkundige aanpak bedienen ze klanten over de hele wereld.
 

DEGOEDE Visuele Communicatie heeft meer dan 30 jaar ervaring.

 

Nadine de Jong

Al jaren werk ik met veel plezier samen met Chris. In eerste instantie veelal voor de videografie en later ook steeds vaker voor de fotografie. Wat ik vooral heel erg fijn vind aan de samenwerking is dat Chris goed mee denkt, niet bang is om zijn mening te geven en heel erg flexibel is. In mijn geval is het meestal zo dat we op locatie aan het werk zijn en dan weet je nooit wat je tegen gaat komen. Uiteraard maken we een planning, een script etc maar je kan je nooit helemaal voorbereiden. Veel projecten waren ook buiten en ben je afhankelijk van het weer, het verkeer, de mensen etc. Chris bereid zich goed voor en bij echt slecht weer konden we altijd snel een nieuwe datum inplannen!

Naast de kwaliteiten van de producten die Chris aflevert is het ook gewoon heel erg plezierig om samen te werken en hebben we ook veel lol! Inmiddels kennen we elkaar wel een beetje en toen ik van werkgever veranderde heb ik Chris bij mijn nieuwe werkgever op nieuw gevraagd om samen te werken.

Nadine de Jong,


Marketing Manager DEGOEDE Visuele Communicatie

 

gemaakte foto's