ontwerp bierviltjes vendorlink

Customer Case – VendorLink

ontwerp | van folder tot muurdecoratie

Wekelijks ben ik minimaal twee dagen bezig met het ontwerp van promotiemateriaal zoals flyers, folders, website’s en andere commerciële uitingen. Dit doe ik veelal bij VendorLink, makers van software voor inkopers.

Met een klantendag in het vooruitzicht en nieuwe aankleding van het kantoor is mij gevraagd om hiervoor een groot aantal nieuwe dingen te ontwerpen. Deze dienen uiteraard te voldoen aan de huisstijl richtlijnen. Maar het moest ook, net zoals VendorLink zelf, uitstralen dat er een groei van professionaliteit in het ontwerp zit.

Als eerste ben ik begonnen met het maken van een nieuwe ontwerp van de achtergrond welke ik later in veel andere promotiemateriaal zou laten terugkomen. Deze achtergrond staat centraal in de grote bespreek ruimte. Het mooie van deze achtergrond in de bespreekruimte is, dat er een presentatie TV voor hangt. Op deze TV is het ontbrekende stukje van het ontwerp terug te zien.

Vendorlink muurdecoratie

Meerdere wanddecoraties

Naast de wanddecoratie voor in de bespreekruimte is er een doek gemaakt de zo genaamde “Wall of Fame”. Dit is een doek met daarin een houtenbord waarop alle namen van de klanten van VendorLink staan. Deze hangt precies in het midden van het kantoor omdat de klanten van VendorLink het hart van het bedrijf is. Ook dit ontwerp is gemaakt in de huisstijl kleuren van het bedrijf.

Bij de entree van het kantoor is een nieuwe koffiebar geplaatst. Deze is aangekleed met meerdere doeken en achterwand met het logo. VendorLink heeft zelfs bierviltjes in eigen huisstijl kleuren.


Flyers en folders

Met de klantendag in het vooruitzicht heb ik een serie nieuwe flyers en folders gemaakt welke uitgedeeld zijn samen met andere goodies aan de bezoekers van het evenement.

En om de informatiemarkt aan te kleden tijdens de klantendag zijn de flyers geprint op doeken van 2×3 meter welke de ruimte mooi aankleden. En een bord waar de klanten als Vendorlink hero op de foto konden.

Bent u ook opzoek naar een expert voor het ontwerp van uw promotiemateriaalop het gebied van ? neem dan contact op.