Customer Case – ISPnext

ontwerp | huisstijl

Vendorlink en ISPnext (voorheen ISProjects) zijn eind 2021 samen gegaan onder de naam ISPnext. Omdat de nieuwe CEO onder de indruk was van de uitingen van Vendorlink mocht ik mee in het nieuwe bedrijf en kreeg ik gelijk een zeer mooie opdracht: het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. Een huisstijl die modern fris en toekomst bestendig moet zijn.

Animatie van de twee oude logo’s die transformeren in het nieuwe logo

Na verschillende brainstorm sessies met het nieuwe marketing team zijn we tot het volgende resultaat gekomen. Een logo met een duidelijke link naar de twee oude logo’s, de kleuren, maar dan een stuk frisser. Het lettertype van het oude Vendorlink logo is hergebruikt en de naam van ISPnext is behouden. Het beeldmerk van Vendorlink is teruggekomen in het nieuwe logo om bestaande Vendorlink klanten duidelijkheid te geven.


Ontwerp creatieve ruimte

Naast de locatie in Veenendaal is er ook de locatie in Den Bosch. Op deze locatie is er nieuw ruimte op de etage aangetrokken die fungeert als creatieve ruimte. De ruimte is bedoelt ter ontspanning maar ook om samen met collega’s tot nieuwe ideeën te komen.

Samen met twee collega’s hebben we de indeling van de ruimte bedacht en heb ik het grafische ontwerp mogen maken. Dit kwam mooi samen met de nieuwe huisstijl. Voor de ruimte heb ik een space thema gemaakt. Deze sluit aan bij de huisstijl.

ISPnext muurdecoratie

ISPnext muurdecoratie deel 2

foto’s van de ruimte


Animatie en video

Naast het ontwerpen van huisstijlen en illustraties ligt mijn expertise ook bij het maken van animatie en video.

Voor de nieuwe website moest er een animatie ontwikkeld worden die de software weergeeft. Van de UX Designers het ik nieuwe ontwerp van de software ontvangen. Deze heb ik een nieuw/ander jasje gegoten die aansluit bij de overige uitingen op de website.


Naast de animatie is er ook de wens om video’s te ontwikkelen die een combinatie zijn van animatie en echte beelden. Nadat het script was aangeleverd heb ik de rest van de ontwikkeling verzorgt. Hieronder het resultaat.


Bent u opzoek naar een expert voor het ontwerpen van huisstijlen, animaties of het maken van video’s? neem dan contact op.